Välkommet tillskott med förstärkt leveranskapacitet.

2023-09-01

Sommar 2022

Snart klart för ökad kapacitet

2022-06-14

Ny linje för pallsortering redo att starta.
Den nya linjen kommer ha en fördubblad kapacitet än nuvarande sorteringssystemet här på TERAB.

2022-03

UKRAINA behöver hjälp!Hjälp för Ukraina;s krigsoffer, vi på TERAB AB står med i att stötta arbetet att hjälpa flyktingar och offer ut från detta meningslösa besinningslösa våld som utövas mot Ukraina just nu. Vi har valt humanitärt biståndsgivande som ett vapen till Frälsningsarméns Internationella arbete som verkar gränslöst i och runt Ukraina. Läs mer och se om du också kan vara med och göra en insats.
https://www.fralsningsarmen.se/vad-vi-gor/internationellt/Nyheter/fralsningsarmen-hjalper-drabbade-i-ukraina/

Får vi lov att presentera: Pallappen

Pallappen är ett praktiskt verktyg för att köpa och sälja lastpallar. Tjänsten passar både små och stora företagskunder.

Appen har tagits fram i samarbete med butikskedjan Granngården och består av en plattform anpassad för både dator och smartphone.

En kund kan i appen snabbt och enkelt göra din beställning vilken direkt slussas vidare till aktuellt CPL-hus och lokal butik innan det är dags för leverans. I appens enkla och tydliga gränssnitt har kunden alltid kontroll på köp och transaktioner.

För att börja använda Pallappen behöver du skapa ett konto. Det gör du enkelt på pallappens webbplats.

Vill du veta mer om vad Pallappen kan göra för dig är du välkommen att höra av dig till oss.

Läs mer på pallappen.se.


2019-07-30 Trollhättan.

En lysande idé tar sin början under sensommar/höst 2019. TERAB AB har vuxit på flera marknader och ser ett behov av ökat energiuttag. Som ett naturligt steg av detta och i vår strävan att bygga vidare på vårt miljöansvar har TERAB AB gett Fyrstads El uppdraget att montera solceller på en yta av 500 m2.


2018-09-07 Förstärkning anländ till truckfamiljen.


2018-09-05 Ny lageryta asfalterad – 1000 m2.


2018-06-18 Nu syns vi bättre! Nya logotyper på bilarna.


2018-01-31 TERAB AB skriver avtal med PRS Pooling Partner Holland.

TERAB AB skriver avtal med PRS Pooling Partner Holland gällande sortering, reparation, lager och logistik av PRS retur industriemballage inom Skandinavien. Vi tackar för förtroendet!


Egon Flodén, grundaren av TERAB AB har den 2017 07 06 lämnat oss i stor sorg och saknad. Vi minns honom som en generös och godhjärtad människa. Tack för allt, personalen!


Skogsindustrierna samt www.woodnet.se