Vi är ett familjeägt företag som säljer och köper lastpallar och pallkragar, både nytt och begagnat. Vi tillverkar även pall/emballage. Vi har egna bilar för snabb och effektiv logistik. Vår organisation och produktion är effektiv tack vare moderna hjälpmedel som gör det tunga arbetet. Vi kan snabbt leverera de flesta sorters pallar och kragar.

Bakgrund

Företaget startades 1979 av Egon Flodén. Då hette företaget Trollhättans Emballagerenoveringar. Från att ha varit en enskild firma ombildades företaget 1987 till ett aktiebolag och senare ändrades namnet till TERAB AB. 2007 lämnade Egon Flodén över företaget till nästa generation. Vår tid i branschen garanterar ett stort kunnande och trygghet för dig som kund. Tillsammans hittar vi en lösning för ditt företag.

Du som är kund ska veta att du alltid får en kvalitetsvara när du handlar av oss. Vi är certifierade av DNV (Det Norske Veritas) och Jordbruksverket för hantering, reparation, lagring och HT, KD och DB värmebehandling av träemballage. Produkterna motsvarar de krav som du, myndigheterna och marknaden ställer på oss. Välkommen till oss på TERAB!

Vi ingår även i Returemballage CPL AB.

Hjälp oss hjälpa!

TERAB AB är med och stöttar det Kristna humana arbetet genom Frälsningsarmén i Trollhättan. Vill du hänga på? Ge en gåva du också!

Swishnummer: 123 147 76 78
Kårens plusgiro: 23 87 79-3
Ungdomskårens plusgiro: 38 13 25-0

Tack! Det borde finnas fler som du.

Du som är med och bidrar gör skillnad på riktigt. Tack vare dig får vi möjlighet att göra världen till en bättre plats. Vi, och alla vi hjälper, är evigt tacksamma. Men tyvärr är det mycket arbete som återstår. Ge en gåva så kan vi fortsätta vårt viktiga arbete.

Om Frälsningsarmén.

Vi är en kristen kyrka med ett stort socialt engagemang. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. Runt om i landet driver Frälsningsarmén kårer – församlingar och även olika sociala verksamheter.
Det här arbetar vi med: personer i hemlöshet, barnfamiljer i fattigdom, personer i missbruk, misshandlade kvinnor och barn, ensamma och äldre.